Sponsoring

Sponsoring op tennispark
Bord op of nabij centercourt (baan 1):
€ 500 per bord per jaar

Alle tarieven zijn exclusief éénmalige fabricagekosten.

Scorebord belettering*:
Alle banen: 7 x € 50 per jaar
Bank belettering: € 100 per bankje per jaar

Donateurs
Donaties en giften zijn van harte welkom op postbankrekening NL70INGB0003291425 ten name van tennisvereniging PhARO Rotterdam.

Club van 50
Lid van deze club kunnen leden worden, oud-leden, sympathisanten of bedrijven kortom iedereen die de vereniging wil steunen! De leden van de “ Club van 50” steunen de vereniging jaarlijks met een bedrag van € 50 óf meer. Het geld dat beschikbaar komt, mag alleen gebruikt worden voor zaken die niét uit de reguliere begroting van PhARO (kunnen) worden betaald. Het mag gebruikt worden voor een beperkt aantal doelen: de accommodatie, de jeugd én voor het organiseren van een jaarlijkse feestelijke tennisactiviteit voor de “Club van 50” als daar belangstelling voor is. 

De keuze voor de aanwending van deze middelen wordt gemaakt door het bestuur van PhARO en wordt bekend gemaakt via de website. Ieder lid van de “Club van 50” krijgt een bordje met zijn/haar naam op het club van 50 bord in het clubgebouw. 

Wilt u ook lid worden van de “Club van 50”? Dat kan! Meldt u dan aan middels het inschrijfformulier. Stuur het op naar PhARO, postbus 8005, 3009 AA Rotterdam of deponeer het in de brievenbus in het clubgebouw. 
Inschrijfformulier club van 50.pdf

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

010 456 1395

Address

Leningradweg 50
3066 SH Rotterdam
Nederland