Competitie

 Najaarscompetitie

Tijdens de Najaarscompetitie probeer je samen met jouw team in zeven speeldagen kampioen te worden van de poule. Een poule bestaat in de meeste gevallen uit acht teams en wordt ingedeeld naar niveau, leeftijd en regio. Een team treft iedere tegenstander één keer. Je speelt een aantal keer thuis op jouw eigen club en een aantal keer ga je bij een andere vereniging op bezoek. Het team dat de meeste wedstrijden heeft gewonnen is kampioen. De winnaars van de poule promoveren naar een hogere klasse en de laatste (twee) degraderen naar een lagere klasse, mits dit mogelijk is.

Doe je ook mee?

Meedoen aan de Najaarscompetitie? Dat kan! Stel jezelf de volgende vragen: Speel je het liefst in het weekend of liever doordeweeks? Wil je graag meedoen aan een competitie met enkel- en dubbelpartijen of het liefst alleen met dubbelpartijen? Speel je graag in een heren- of damesteam of toch liever gemengd?

Speeldata

Alle speeldata van de najaarscompetitie vind je hier.

Competitieaanbod

Voor senioren bestaat de Najaarscompetitie uit een zeer divers competitieaanbod op iedere dag van de week, voor zowel beginnende spelers als voor topspelers en voor iedereen daar tussenin.

Op basis van onderstaande klasse-indeling zullen de teams op actuele rating per klasse worden ingedeeld:

• 1e klasse teamgemiddelde kleiner dan 13

• 2e klasse teamgemiddelde gelijk aan 13 en kleiner dan 15

• 3e klasse teamgemiddelde gelijk aan 15 en kleiner dan 17

• 4e klasse teamgemiddelde gelijk aan 17 of hoger

 

Inschrijven

Als je een keuze hebt gemaakt aan welke competitie je wil meedoen dan dien je je hiervoor in te schrijven via het formulier wat je hieronder aantreft. De KNLTB maakt begin maart een indeling gepubliceerd wordt op MijnKNLTB. Dan heb je nog een maand de tijd om kennis te maken met je team en te trainen voor de competitie, want begin april gaat de Voorjaarscompetitie dan officieel van start.

Dispensatie & Vragen

Heb je nog vragen of wil je graag vaker dan één keer per week competitie spelen of voor twee verschillende verenigingen uitkomen? Neem dan contact op met Anne-Marie (e-mail: [email protected], telefoon 06-41027586), verenigingscompetitieleider bij TV Pharo.

INSCHRIJFFORMULIER KNLTB NAJAARSCOMPETITIE 2024.pdf
logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 10 456 1395

Adres

Leningradweg 50
3066 SH Rotterdam

KVK-nummer

24343055