Activiteiten

 
Tennisles
Bij onze vereniging is het mogelijk om les te nemen. Aangezien de tennisschool gebruik maakt van de banen is het, indien je les wilt nemen, noodzakelijk om eerst lid te worden van onze vereniging.
De lidmaatschapskosten zijn nodig om de tennisbanen, het park, het clubgebouw etc. te onderhouden.
De tennislessen worden gegeven door Tennisschool Selma Andrade, bereikbaar via [email protected]. 
 
Tenniskids 
T.V PhARO werkt met het Tennis Kids programma van de KNLTB. Dit zijn lessen bedoeld voor kinderen vanaf 5 jaar t/m 12 jaar. De doelstelling achter deze jeugdtrainingen is dat wij kinderen op verschillende niveaus willen laten spelen waarbij plezier centraal staat. De ballen en ook het veld worden aangepast voor elk niveau en groep. De kinderen worden uitgedaagd en gemotiveerd om beter te worden. Naast het sportieve aspect vinden wij het sociale aspect net zo belangrijk. 
 
Het tenniskids concept bestaat uit 3 kleuren, rood/oranje en groen waarbij elke kleur voor een vaardigheidsniveau staat. Per kleur stijgt de moeilijkheidsgraad, het veld wordt langer en de ballen zwaarder. Tenniskids is ontwikkeld om de kwaliteit van de tennisopleiding te verhogen. De jeugd krijgt met Tenniskids een duidelijk programma waarmee een goede jeugdopleiding, qua opbouw en continuïteit gegarandeerd wordt. De kinderen leren op een leuke, speelse maar correcte manier tennissen. De Tenniskids lessen worden op het inschrijfformulier aangegeven als ‘ beginners lessen voor kinderen’. 
 
Contactgegevens
Tennisschool Selma Andrade 
Mobiele nr : 06 15573673
 
Dagtennis
Voor alle leden worden 2x per week pasjesochtenden georganiseerd. De pasjesochtenden hebben naast het tennis ook een sterk sociaal karakter. Iedereen is welkom. De activiteit is vergelijkbaar met de pasjesavond op maandag.
 
Martha Scherpenberg is vanuit het bestuur aanspreekpunt voor het dagtennis.
 
 
Pasjesavond
Aanvang: vanaf 19.15 uur, vervolgrondes om 20.00 en 21.00 uur
 
De pasjesavond is inmiddels een traditionele activiteit geworden binnen PhARO. Deze activiteit vindt iedere maandagavond van het seizoen plaats. De doelgroep is seniorleden.
 
Er wordt gespeeld in rondes van 45 minuten, daarna worden de pasjes opnieuw gedeeld. Men is niet verplicht alle rondes te spelen, ook kan men later instromen. Wanneer men de volgende ronde niet meer mee wil spelen dient men, voordat er gedeeld wordt, zijn of haar pasje om te draaien. In principe worden er dubbels gespeeld, afhankelijk van het aantal deelnemers kan er eventueel een enkel partij gespeeld worden. De indeling door de leiding dient te worden geaccepteerd.
 
De pasjesavond is een ideale avond om lekker te tennissen, medeleden te ontmoeten en tenniscontacten te leggen.
 
Tijdens deze avond is het niet altijd mogelijk vrij te spelen op het park (tenzij anders bepaald door het bestuur).
 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

010 456 1395

Address

Leningradweg 50
3066 SH Rotterdam
Nederland