Update en introductie tennisschool

25 maart 2020

Beste leden,

Op dit moment kunnen we niet genieten van het prachtige tennisweer, maar er zal een tijd komen dat dit wel weer kan! Wij hopen heel erg dat we iedereen weer gezond bij Pharo terugzien! Alles ligt stil, het park is gesloten.

Bestuur en commissies kunnen niet overleggen. Dit maakt dat de beloofde enquête ook even moet wachten.

Ondertussen hebben we wel nieuws over de tennisschool die per 1 juli bij Pharo zal starten. Het gaat om Tennisschool Rob Mentink. Wij hadden de tennisschool willen introduceren tijdens het Openingstoernooi op 28 maart. We hopen dit natuurlijk  snel alsnog te kunnen doen.

Plannen is in deze tijd een beetje moeilijk, maar de bedoeling is dat Tennisschool Rob Menting op zaterdag 4 juli start clinics en spelletjes voor jeugd en clinics voor volwassenen.

De tennisschool is bereid om Zomerlessen te geven tijdens de zomervakantie. Dat is extra fijn nu het seizoen zo raar begint! Graag horen wij of je hierin geïnteresseerd zou zijn!

In de eerste week van september worden er competitietrainingen aangeboden, zodat we er tegenaan kunnen als de najaarscompetitie begint.

Voor de jeugd begeleiding zijn de volgende personen bereid gevonden; Jolanda Keller( deed dit al enige jaren )                                                Louis Overboom ( deed dit al enige jaren)                                           Esther van Doorn toernooileiding                                                        Hans Loef , Wim Karreman , Truus van Geest , Netty Barzilaij.  

De lessen van het winterseizoen starten op 4 oktober 2020. Tennisschool Rob Mentink draait een cyclus van 18 lessen.

Als bijlage een introductie van de tennisschool. Natuurlijk kun je ook op de website meer info vinden: www.tennisschoolrobmentink.nl en kijk dit filmpje: https://youtu.be/DuKGQJ5GWlU

Tennisschool Rob Mentink.pdf

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 10 456 1395

Address

Leningradweg 50
3066 SH Rotterdam