Club van 50

12 november 2020

PHARO – CLUB VAN 50                                        

Allereerst wil ik iedereen bedanken namens PHARO, die de laatste 8 à 10 weken deelnemer zijn geworden vande Club van 50. Er zijn inmiddels al 50 deelnemers! De facturen zijn reeds verzonden.

Op het moment ligt de ledenwerving even stil ivm Corona en de tennissituatie, die op het moment niet ideaal is. We tennissen wat minder door het weer en de richtlijnen van de KNLTB.  Alleen singelen….

Met de aanvang van het nieuwe tennisseizoen in 2021, zal ik trachten de Club van 50 uit te breiden. Het is toch een financiële opkikker voor de vereniging!

Van het geld zullen we speciale zaken aanschaffen. Er is inmiddels van het geld een defecte koelkast vervangen die achter de buitenbar staat. Op deze kast staat ook aangegeven dat hij is geschonken door de Club van 50.

Er hangt al een lijst in de kantine, waarop reeds 43 deelnemers van de Club van 50 vermeld staan. De lijst wordt binnenkort uitgebreid naar alle 50 deelnemers. Helaas kunnen we de lijst nog niet bewonderen, omdat de kantine ivm Corona nog steeds gesloten is.

Ik zal per mail trachten enkele malen per jaar iedereen op de hoogte te houden van het reilen en zeilen van de Club van 50.

Heeft U nog ideeën of vragen, neemt ten alle tijden contact met mij op (0625183589)

Nogmaals bedankt namens Pharo,

Henny Passmann.

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 10 456 1395

Address

Leningradweg 50
3066 SH Rotterdam