Bericht van bestuur

07 september 2020

 

 

                                                                Het is tot op heden een bewogen coronajaar geweest en nog...

De maanden maart, april en mei mochten we niet tennissen. Toch hebben we een paar goede toernooien mogen verzorgen. Het Eéndagstoernooi, het Pharo Kettner Open en het Veteranentoernooi.

Bij deze willen we de sponsoren nogmaals bedanken voor hun bijdrage. Elly Biesheuvel van Kettner Makelaardij, Rob Breur van Breur IJzerwaren, Aad Stolk van Aad Maakt voor de traktaties, Tennis Only voor hun bijdrage aan de prijzen voor de winnaars en Rob Treuren voor de cadeaubonnen op het Eéndagstoernooi.

De toernooien waren financieel een goede bijdrage voor de kas.

We hebben nog geen uitsluitsel van de gemeente over de hoogte van de huurprijs voor onze banen. Wij blijven dit natuurlijk verbeten volgen.

De Club van 50 is succesvol een nieuw leven ingeblazen; als je je ook wil aansluiten, doe dit dan bij Henny Passman.

De najaarscompetitie gaat deze week van start. Het spreekt voor zich dat wij met elkaar de anderhalve-meter-regel hanteren, maar wil je hier - indien nodig - ook competitiespelers van andere verenigingen of gasten op attenderen? Een eventuele boete zal persoonlijk zijn en wordt niet door onze vereniging voldaan. Het bestuur wijst alle aansprakelijkheid op dat punt van de hand.

Het is de bedoeling dat de teams zelf voor het serveren van de comsumpties zorgen.

Wij wensen iedereen een prettige voortzetting van het seizoen!

 

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 10 456 1395

Address

Leningradweg 50
3066 SH Rotterdam